Nu söker vi även trädgårdsmästare och arbetsledare till vårt trädgårdsteam!

Trädgårdsmästarens arbetsmiljö Stena Ekebo jobb

2019-12-04
Är du på jakt efter ett jobb där du får arbeta med nya tekniker inom trädgårdsbranschen som till exempel mykorrhiza ( vet du inte vad det är så kan du läsa mer här ) Känner du att du vill utvecklas och ta mer ansvar för en kunds utemiljöer samtidigt som du ser till att få saker gjorda?

Vi vill att människor ska få njuta av sin utemiljö och vi försöker ständigt att höja upplevelsen genom att till exempel plantera vårlökar eller göra fina arrangemang i våra kunders krukor och urnor. Vi skapar nya perenn-och buskplanteringar samtidigt som vi vårdar kundens befintliga miljö.

Vi söker nu dig som har flerårig erfarenhet inom trädgårdsskötsel, gärna gymnasial utbildning inom trädgårdsskötsel eller en utbildning från yrkeshögskola (KY-utbildning) till trädgårdsmästare eller utbildning till trädgårdsingenjör. Du kan vara nyutexaminerad eller ha jobbat några år och har B körkort. Som person är du positiv och inte rädd för att ta i och du trivs med att arbeta med kroppen utomhus i alla väder. Du har god förmåga att organisera och planera ditt och andras arbete och du kan arbeta fritt under eget ansvar och driva egna projekt med kunden. Det viktigaste är att du har ett öga för vad som behöver göras och kan strukturera upp arbetet för dig själv och andra. Den enda dagen kan du få plantera buskar för att nästa dag behövas vid sandsopning så det är viktigt att du är flexibel. Du som arbetat i trädgårdsbranschen ett tag och känner att du vill utvecklas och ta nästa steg får gärna titta närmare på vad vi har att erbjuda dig. Om du börjar jobba hos oss så kommer du att se till så att trädgårdsskötseln fungerar hos våra kunder, som främst finns på den norra sidan av Stockholm. Du ser till att sköta den närmaste kontakten med kunden och du planerar skötselåtgärderna enligt de avtal som finns. Du gör regelbundna kontroller och stöttar medarbetare i deras arbetsuppgifter så att det är fint i våra kunders utemiljöer. Du samarbetar och planerar tillsammans med andra arbetsledare.

Utöver arbetsledning kan du tillsammans med våra arbetslag få utföra allt ifrån stora planteringsentreprenader (se mer på hemsidan under Blogg) till att beskära äppelträd. Du kommer också att vara med och utföra varierande skötsel såsom gräsklippning, renhållning, plantering och lövblåsning. Vintertid är det bland annat fokus på beskärningsarbeten, snöröjning och halkbekämpning. Du kommer också att vara en av de första i Sverige som använder mykorrhiza för att växterna ska må bra. Vi försöker alltid hitta nya och bra lösningar och du kommer in i ett skede då vi vill höja kvalitén ännu lite till.

Du kommer ha din utgångspunkt i Upplands Väsby men vi har även ett kontor i Bålsta.

Har du maskinvana är det så klart en fördel.

Vi kommer att granska ansökningar löpande och kan komma att kalla intressanta sökande till intervju innan ansökningstidens slut, så ett tips är att sök omgående :-)

Är du rätt person så erbjuder vi dig en tillsvidareanställning (som startar som en provanställning så vi båda får känna efter så att det känns bra)

Lövhagen Mark och Trädgård AB är ett familjeföretag beläget med lager och kontor i Upplands Väsby. Vi har sedan starten 1998 specialiserat oss på entreprenadarbeten inom mark och trädgårdsanläggningar, trädgårdsskötsel samt vinterunderhåll. Vi arbetar även med helt nedgrävda underjordiska sopsystem och grundisoleringar. Våra uppdragsgivare finns inom fastighetsbolag, entreprenadföretag och bostadsrättsföreningar i Stockholmsregionen. 2015 förvärvades bolaget Raines mark och trädgårdstjänst i Bålsta där även mark och trädgårdsarbeten utförs vilket har gjort att vi nu är kompletta inom alla områden rörande mark och skötsel. Vi har bland annat fått utökade resurser på kranbils-och maskinsidan.

Undrar du över något så kan du alltid maila chefsträdgårdsmästare Mattias Persson Suorra på mattias@lovhagenmark.se

Välkommen med din ansökan som du skickar till info@lovhagenmark.se.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan omgående, dock senast den 6 januari 2020.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.