Vi söker nu trädgårdsarbetare till vårt trädgårdsteam i norra Stockholm

2019-11-25 Nu söker vi fler medarbetare!!! :-) Vi söker nu dig som vill arbeta med trädgårdsskötsel, gärna med gymnasial utbildning inom trädgårdsskötsel eller liknande. Det är meriterande om du jobbat inom branschen samt krav att du har B körkort. Som person är du positiv och inte rädd för att ta i och du trivs med att arbeta med kroppen utomhus i alla väder.

Om du börjar jobba hos oss så kommer du att att arbeta med trädgårdsskötsel hos våra kunder, som främst finns på den norra sidan av Stockholm. Du samarbetar och planerar tillsammans med arbetsledare och trädgårdsarbetare.

Utöver ordinarie skötsel kan du få utföra allt ifrån stora planteringsentreprenader (se mer på hemsidan under Blogg) till att beskära äppelträd . Du kommer också att vara med och utföra varierande skötsel såsom gräsklippning, renhållning, plantering och lövblåsning. Vintertid är det bland annat fokus på beskärningsarbeten, snöröjning och halkbekämpning. Du kommer också att vara en av de första i Sverige som använder mykorrhiza för att växterna ska må bra. Vi försöker alltid hitta nya och bra lösningar och du kommer in i ett skede då vi vill höja kvalitén ännu lite till.

Lövhagen Mark och Trädgård AB är ett familjeföretag med lager och kontor i Upplands Väsby och Bålsta. Vi har sedan starten 1998 specialiserat oss på entreprenadarbeten inom mark och trädgårdsanläggningar, trädgårdsskötsel samt vinterunderhåll. Vi arbetar även med helt nedgrävda underjordiska sopsystem och grundisoleringar. Våra uppdragsgivare finns inom fastighetsbolag, entreprenadföretag och bostadsrättsföreningar i Stockholmsregionen. Vi vill att människor ska få njuta av sin utemiljö och vi försöker ständigt att höja upplevelsen genom att till exempel plantera vårlökar eller göra fina arrangemang i våra kunders krukor och urnor. Vi skapar nya perenn-och buskplanteringar samtidigt som vi vårdar kundens befintliga miljö. Du kommer också att vara en av de första i Sverige som använder mykorrhiza för att växterna ska må bra. Vi försöker alltid hitta nya och bra lösningar och du kommer in i ett skede då vi vill höja kvalitén ännu lite till. Är du rätt person så erbjuder vi dig en tillsvidareanställning (som startar som en provanställning så vi båda får känna efter så att det känns bra)

Undrar du över något så kan du alltid maila chefsträdgårdsmästare Mattias Persson Suorra på mattias@lovhagenmark.se
Välkommen med din ansökan som du skickar till info@lovhagenmark.se. Märk ansökan med Trädgårdsarbetare 2020/1
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan omgående, dock senast den 6 januari 2020.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.